Állatorvos házhoz kiszállás

Állatorvos házhoz megy

Biatorbágyon és környékén szívesen vállaljuk kedvence ellátását otthonában, amennyiben olyan esetről van szó, ami nem igényli a rendelői környezetet.

Ilyenek például: védőoltás, mikrochip beültetés, oltási könyv és/vagy útlevél kiállítása, egyszerű fizikális vizsgálat, vérvizsgálat, vércukormérés, vizeletvizsgálat, egyszerűbb sebellátás, infúziós kezelés, stb.

Sajnos olyan helyzet is előfordul, hogy kedvencünk olyan állapotba kerül, ahonnan már nincs visszaút, és szenvedéseitől szeretnénk megszabadítani, mert esetleg csillapíthatatlan fájdalmai vannak, vagy már étvágya sincs, nem tud felállni sem, maga alá piszkít, stb. Ilyenkor kerül szóba az eutanázia. Van olyan helyzet, amikor a tulajdonos nem szeretné vagy nem tudja rendelőbe vinni ebből a célból állatát. Ilyenkor is természetesen megoldás az állatorvos házhoz hívása.

Kérjük, ilyenkor készítse elő az állat megelőző kórlapjait, oltási könyvét! Nagyon fontos, hogy ha 14 napon belül embert harapott, és/vagy hatósági megfigyelés alatt áll, akkor tilos oltani vagy elaltatni.

Az állatot a tulajdonosnak kell rögzíteni. Kutyák esetében nyakörv, póráz, esetenként szájkosár szükséges lehet. Cicáknál jó megoldás, ha biztonságos hordozóba terelik, mielőtt az állatorvos megérkezne.

Kiszállási díj: Biatorbágyon és 10 km-es körzetében 6000 Ft, ezen túl + minden megkezdett 10 km-enként 2000 Ft.

 

 

Vidd hírét!